Web-Pengambilan-12024-1300-400.png
uptvet1.png
result peperiksaan akhir 12023.png
White and Orange Modern Heavy Equipment Rental Facebook Cover (1300 x 400 px) (1).png
pertandingan inovasi green tech meka.png
KURSUS YANG DITAWARKAN.png
TahniahSyabas
previous arrow
next arrow

Pertandingan Merekacipta Arca Anjuran Karnival TVET Negeri Johor 2023

26 November 2023 - ILP Tangkak telah mendapat Tempat Pertama dan Tempat Ketiga dalam Pertandingan Merekacipta Arca Bertemakan “Maju Johor” di Stadium Arena MBJB Larkin, Johor Bahru dan membawa pulang wang tunai berjumlah RM8000.00 secara keseluruhan beserta medal dan sijil.
 
Syabas dan tahniah buat Tenaga pengajar yang terlibat Ts.Dr.Saiful Din Bin Sabdin , En Noorizal bin Zaili, En Mohd Faizal Bin Rusli & En Supian Bin Abu Bakar di atas bimbingan kepada 6 orang pelajar bagi menjayakan projek mereka.
 
ILP Tangkak memang hebat!!!
 
“Jom Masuk ILP Tangkak”
“ILP Tangkak Bestari Dalam Taman”
"Be Inspired, Be Extraordinary, Be World Class With TVET"

Majlis Apresiasi Kakitangan ILP Tangkak 2023

26 November 2023 - Majlis Apresiasi Kakitangan ILP Tangkak 2023 telah selesai dilaksanakan bagi menghargai kakitangan ILP Tangkak yang cemerlang dan sentiasa komited dalam menggalas tanggungjawab yang diamanahkan. Tahniah buat semua yang terpilih menerima anugerah yang diberikan.
 
Sebanyak 7 kategori pengiktirafan telah disediakan dan pemilihan dibuat berdasarkan kelayakan dan kriteria yang telah ditetapkan oleh jawatankuasa yang yang berkaliber.
Terima kasih diucapkan kepada Ketua Pengarah YBhg. En Shakib bin Ahmad Shakir diatas kesudian merasmikan Majlis Apresiasi Kakitangan ILP Tangkak Tahun 2023 kali ini.
 
Pada Majlis ini turut diselitkan Majlis Sekalung Budi Sejambak Kasih kepada En Seliman bin Wagimin yang akan menamatkan perkhidmatan dalam sektor awam pada awal Januari 2024 dan buat Pn Ruhanizah Binti Mohd. Taib yang akan bertukar pada awal Disember 2023. Terima kasih tuan dan puan diatas khidmat yang cemerlang di ILP Tangkak dan semoga terus cemerlang di kehidupan / suasana kerja yang baru.
 
Terima kasih juga buat jawatankuasa yang bertungkus lumus menjayakan majlis yang julung kalinya dilaksanakan di ILP Tangkak. Semoga Majlis ini memberikan suntikan semangat dan iltizam yang tinggi buat semua warga kerja ILP Tangkak untuk terus memberikan khidmat yang terbaik
 
“Jom Masuk ILP Tangkak”
“ILP Tangkak Bestari Dalam Taman”
"Be Inspired, Be Extraordinary, Be World Class With TVET"

Program Jelajah Gunung Ledang

25 November 2023 || Program Jelajah Gunung Ledang Bersama Ketua Pengarah Jabatan Tenaga Manusia, En Shakib bin Ahmad Shakir

“Jom Masuk ILP Tangkak”
“ILP Tangkak Bestari Dalam Taman”
"Be Inspired, Be Extraordinary, Be World Class With TVET"

Anugerah Pingat Perak Pertandingan World Skills Malaysia Belia Tahun 2023

23 November 2023 - ILP Tangkak terus melakar kejayaan dengan penganugerahan Pingat Perak Bidang Mechanical Engineering CAD dalam Pertandingan World Skills Malaysia Belia Tahun 2023 di Majlis Anugerah Tangan Emas Perdana Menteri (ATEPM) & Anugerah Tokoh Mahir (ATM) 2023.
 
Tahniah diucapkan kepada siswa ILP Tangkak Phang Jackson diatas anugerah yang diterima yang disampaikan oleh YB Tuan Sivakumar A/L Varatharaju Naidu, Menteri Sumber Manusia.
Majlis telah disempurnakan oleh YAB Dato’ Seri Anwar Bin Ibrahim, Perdana Menteri Malaysia dengan menyampaikan ucaptama majlis dan seterusnya menyempurnakan Pelancaran Majlis Anugerah Tangan Emas Perdana Menteri (ATEPM) & Anugerah Tokoh Mahir (ATM) Tahun 2023.
 
Tuan Pengarah Ts. Mohamad Noor Bin Ismail diiringi bersama Timbalan Pengarah Operasi Ts. Azrul Norazmi Bin Abdullah serta 4 orang pensyarah pengiring dan 10 orang siswa Teknologi CADD Mekanikal (Pembuatan) ILP Tangkak berbesar hati mengiring Phang Jackson meraikan kejayaan ini.
 
Syabas dan tahniah buat semua yang terlibat
 
“Jom Masuk ILP Tangkak”
“ILP Tangkak Bestari Dalam Taman”
"Be Inspired, Be Extraordinary, Be World Class With TVET"
 
Tajuk KURSUS YANG DITAWARKAN (1300 × 130 px) (1300 × 110 px) (1).png
AKTIVITIBERITATERKINI
More in Aktiviti Semasa  
INFOTERKINI
Bottom1

Tag Popular

Penerbitan