Penafian

Institut Latihan Perindustrian Tangkak (ILP Tangkak) berusaha sedaya upaya untuk memberikan perkhidmatan yang terbaik melalui penyaluran maklumat laman web yang tepat dan terkini. Walaubagaimanapun, maklumat yang didapati di laman ini boleh diubah, disunting atau ditarik semula dari semasa ke semasa dan ILPS tidak bertanggungjawab terhadap sebarang liabiliti berkenaan ketepatan maklumat yang dipaparkan. ILPS berhak membuat sebarang perubahan tanpa sebarang notis.

Sesetengah maklumat adalah pautan dari pihak ketiga dan ILP Tangkak tidak akan bertanggungjawab terhadap ketepatan atau sebarang perkara lain yang berkait dengan pautan-pautan berkenaan. Maklumat untuk dimuat turun adalah dijamin bebas dari sebarang virus. ILP Tangkak tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakan yang berlaku akibat jangkitan sebarang virus disebabkan oleh aktiviti muat turun maklumat dari laman ini.

 

Penafian - Terjemahan Menggunakan Google Translate

APA ITU Terjemahan Google (GOOGLE TRANSLATE)?

Terjemahan Google adalah perkhidmatan pihak ketiga yang melakukan semua terjemahan atas talian secara langsung dan dinamik. Dengan mengesan corak dokumen yang telah diterjemahkan oleh penterjemah manusia, Terjemahan Google dapat membuat terjemahan yang sesuai. Proses mencari corak dalam sejumlah besar teks disebut "terjemahan mesin statistik".

Oleh kerana terjemahan dihasilkan oleh mesin, tidak semua terjemahan adalah tepat. Semakin banyak dokumen terjemahan manusia yang dapat dianalisis oleh Terjemahan Google dalam bahasa tertentu, semakin baik kualiti terjemahannya. Ini menyebabkan ketepatan terjemahan berbeza di antara bahasa.


PENAFIAN

Laman web Institut Latihan Perindustrian Tangkak (ILP Tangkak) telah menyediakan pilihan terjemahan Dwi-Bahasa dalam Bahasa Melayu dan Bahasa Inggeris. Sekiranya pengguna memilih untuk menggunakan menggunakan "Terjemahan Google" untuk melayari laman web ILP Tangkak, pihak ILP Tangkak tidak bertanggungjawab diatas salah faham atau ketidaktepatan terjemahan Google yang timbul.

Untuk pengetahuan, Terjemahan Google juga tidak dapat menterjemahkan semua jenis dokumen, dan mungkin tidak memberikan terjemahan yang tepat. Oleh itu, maklumat yang diperoleh daripada Terjemahan Google adalah di atas risiko sendiri.

Sekiranya anda mempunyai masalah dengan Terjemahan Google, sila kunjungi http://translate.google.com/support/.

Related Articles